menu
×
Homepage Dakramen Lichtkoepels Daglichtsystemen Raamdecoratie Bedieningssystemen

VELUX FMG Elektrisch plissé gordijn

VELUX FMG Elektrisch plissé gordijn

Voor het verzachten en reguleren van het binnenvallende daglicht is er de mogelijkheid een elektrisch bediend plissé gordijn type FMG toe te passen op de elektrisch bediende VELUX lichtkoepel. Het elektrisch bediend plissé gordijn kunt u ook op de vaste VELUX lichtkoepels monteren. U heeft daar wel een elektrische bedieningseenheid type KUX 110 voor nodig. Indien u via onze webshop een VELUX elektrisch bediend plissé gordijn bestelt voor een vaste VELUX koepel dan is de KUX 110 automatisch bij de prijs inbegrepen.

Selecteer uw gewenste maat

Materiaal

Het VELUX plissé gordijn is gemaakt van lichtdoorlatend, vuilafstotend materiaal. Alleen kleur 1265 heeft een verduisterend effect. In gesloten toestand verhoogt het gordijn de warmte-isolatie tot wel 27%, hierdoor komt er in de winter nog minder kou door het glas naar binnen.

Dessins

De VELUX FMG is leverbaar in 3 kleuren. Kleur 1016 en 1259 zijn lichtdoorlatend, kleur 1265 heeft een verduisterend effect.

Combineren

Dit VELUX plissé gordijn is uitstekend te combineren met de VELUX buitenzonwering MSG. De buitenzonwering MSG kan de warmte tot wel 76% reduceren.