Menu
  • Levering met eigen logistiek wanneer het u uitkomt
  • Voorraadartikelen de volgende werkdag geleverd
  • Zonder bezorgkosten ophalen in Middenmeer

Dakea Dakramen

Dakea logo
Dakea is een van Europa's toonaangevende merken en produceert al meer dan 60 jaar hoogwaardige dakramen, hardware en accessoires.

Waarom kiezen voor Dakea?

Dakea maakt betaalbare dakramen van hoge kwaliteit die zorgen voor adembenemende, energie-efficiënte en veilige kamers in ieder huis. Dakea dakramen zijn geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaard en worden geleverd met 20 jaar garantie. Dit geeft zowel de aannemer als de eindconsument rust en zekerheid.

Dakea is eigendom van Altaterra Kft. en onderdeel van de VELUX Groep. De VELUX Groep heeft meer dan 75 jaar ervaring in de bouwindustrie. Dakea is in 2012 voor het eerst op de markt verschenen met als doel om voor de professionele markt dakramen van hoge kwaliteit te produceren die betaalbaar zijn.  

Dakea maakt net als VELUX deel uit van de VKR Groep. Het Dakea-assortiment is een hoogwaardig alternatief voor de VELUX producten, maar met eigenschappen die de ramen voor sommige projecten beter maken dan voor andere. Alle Dakea dakramen worden aan de onderkant bediend als tuimelvenster. Hierdoor kunnen de ramen op hoogte worden gemonteerd, zodanig dat de onderkant van de handgreep nog steeds binnen handbereik is.

Het Dakea-assortiment dakramen bevat producten voor bijna elke behoefte. De prijsklasse is breed dus u kunt altijd een Dakea-raam vinden, of u nu een complete make-over van uw huis plant of slechts één raam nodig hebt voor een project met een klein budget.

Vind het juiste model dat past bij uw voorkeuren en wensen en configureer kleur en maat om bij uw interieur te passen. Hulp nodig bij het kiezen van het juiste dakraam? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons lokale team van experts staat klaar om u te ondersteunen.