Menu
  • Levering met eigen logistiek wanneer het u uitkomt
  • Voorraadartikelen de volgende werkdag geleverd
  • Zonder bezorgkosten ophalen in Middenmeer

Transportservice

Bezorgen of afhalen

Tijdens het bestelproces kunt u ervoor kiezen om uw order te laten bezorgen of bij ons af te halen.

Omdat wij zuinig zijn op uw aankoop en wij onze producten niet geschikt achten voor pakketbezorging, brengen wij graag uw aankopen bij u thuis tot aan de voordeur. Appartementencomplex of flatgebouw bezorgen wij tot aan de eerste deur van het trappenhuis of toegangsdeur van het complex.

Vervoert u liever zelf de producten, houdt u er dan wel rekening mee dat lichtkoepels en toebehoren groter zijn dan de maat die u uiteindelijk in uw dak ziet. Zo is een lichtkoepel incl. opstand met een dagmaat van 100x100 cm, al snel 140x140 cm die u dan wel door het portier van uw auto of tussen de wielkasten moet zien te krijgen.

Eigen transport
Wij willen aan u de hoogste kwaliteit leveren en hebben ervoor gekozen om het transport en logistiek geheel in eigen beheer uit te voeren. Heeft u online een bestelling gedaan, dan bezorgen wij deze met een Mercedes Sprinter bus en eigen chauffeur zodat wij zeker weten dat onze producten goed bij u terecht komen.

Levertijd en kosten
Tijdens het afronden van uw bestelling kunt u een bezorgdatum kiezen mits het product uit voorraad leverbaar is. Bij gelijktijdig bestellen van voorraad en niet voorraad producten, geldt altijd de langstdurende levertijd. Voorraad producten worden volgens onderstaand afleverschema, binnen 1 tot 4 werkdagen bij u bezorgt.

De bezorgkosten voor dakramen en lichtkoepels in Nederland zijn €35,-. Wij leveren niet op de Waddeneilanden.
De bezorgkosten voor raamdecoratie en accessoires in Nederland zijn €7.95 Dit is per pakketpost.

Noord-Oost Nederland
Maandag, Woensdag en Vrijdag
Noord-West Nederland
Maandag t/m Vrijdag
Oost Nederland
Dinsdag t/m Vrijdag
Zuid-Oost Nederland
Dinsdag t/m Vrijdag
Zuid-West Nederland
Dinsdag t/m Vrijdag
Zuid Nederland
Woensdag

Hoe wordt u geïnformeerd over de bezorging
Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, krijgt u eerst van ons een automatisch gegenereerd e-mail bericht zodat u kunt zien dat uw bestelling bij ons is aangekomen. Krijgt u deze e-mail niet, controleer dan uw spam of ongewenste e-mail map.

Na het verwerken van uw order ontvangt u de definitieve orderbevesting met afleverdatum. Eén werkdag van tevoren wordt u per mail op de hoogte gesteld op welk tijdstip de levering zal plaatsvinden.

Waarom rekenen we bezorgkosten

Om de productprijs zo laag mogelijk te houden, hebben wij ervoor gekozen om geen toeslag op elk product te brengen om zo gratis of goedkoop een levering te kunnen aanbieden. Dat zou betekenen dat u per product een toeslag moet betalen terwijl wij nu per zending de transportkosten berekenen, ongeacht het aantal producten die u besteld. Zo betaald u nooit teveel voor bezorging.