Menu
  • Levering met eigen logistiek wanneer het u uitkomt
  • Voorraadartikelen de volgende werkdag geleverd
  • Zonder bezorgkosten ophalen in Middenmeer

Over Dakvenster.com

Dakvenster.com, toonaangevend in dakramen

Ons Verhaal

Welkom bij Dakvenster.com, waar wij met trots de hoogste kwaliteit dakramen en bijbehorende diensten aan onze klanten leveren. Sinds onze oprichting in 2000 zijn wij dé toonaangevende e-commerce winkel voor dakramen in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Wij streven ernaar om leidend te blijven in de e-commerce wereld met ons gespecialiseerde assortiment voor zowel hellende als platte daken. Bij Dakvenster.com geloven we dat onze klanten het hart van ons bedrijf zijn. Daarom zijn we toegewijd aan het leveren van de beste kwaliteit, service en oplossingen die passen bij de individuele behoeften van elke klant.

Een korte geschiedenis

Sinds onze oprichting in Zwaag in 2000 hebben we een indrukwekkende reis afgelegd. In 2002 hebben we onze collectie uitgebreid met elektrische producten, en in 2005 hebben we onze vleugels uitgeslagen naar Duitsland en België. In 2012 zijn we begonnen met de verkoop van LuXtra-producten en hebben we ons hoofdkantoor verplaatst naar Alkmaar. Twee jaar later zijn we verhuisd naar onze huidige locatie in Middenmeer en hebben we onze diensten uitgebreid naar Frankrijk. We kijken ernaar uit om onze klanten te blijven voorzien van de hoogste kwaliteit dakramen en bijbehorende diensten.

Missie & Visie

Onze missie en visie bepalen onze koers van vandaag én morgen. Het is wie we zijn als bedrijf en geeft ons de richting die we nodig hebben. We willen het aankoopproces van complexe bouwelementen vereenvoudigen met een simpele klik op de knop. Ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige dakramen en producten is gemakkelijk online te vinden, zodat huiseigenaren en professionals precies kunnen vinden wat ze nodig hebben. We leveren veilig en op tijd, rechtstreeks naar de voorkeurslocatie van onze klanten, zodat zij tijd en moeite besparen en met vertrouwen hun projecten kunnen voltooien.

Onze Kernwaarden

Bij Dakvenster.com staan onze kernwaarden centraal. Deze fundamenten sturen onze acties en zijn essentieel voor onze werkwijze en de collectieve mindset van ons team, terwijl we werken aan het realiseren van onze visie.

Klantgerichtheid

Wij zetten onze klanten op de eerste plaats. Onze ambitie is om hun verwachtingen te overtreffen door het bieden van uitzonderlijke service en hoogwaardige producten die aan hun behoeften voldoen.

Vertrouwen en transparantie

Bij ons staat het opbouwen van langdurige relaties centraal. Wij hechten veel waarde aan vertrouwen en transparantie in onze communicatie en acties, met onze klanten, leveranciers en medewerkers.

Respect en teamwork

Bij ons werkt een team van unieke individuen met verschillende vaardigheden en bijdragen. Wij waarderen en respecteren ieder lid van ons team en stimuleren een cultuur van teamwork en wederzijdse ondersteuning, waarin iedereen de mogelijkheid heeft om te groeien en zich verder te ontwikkelen.

Onze producten en diensten

Onze producten en diensten zijn net zo veelzijdig als ons team van 50 toegewijde medewerkers. Wij bieden een uitgebreide selectie aan dakramen van topmerken zoals VELUX, DAKEA en LUXTRA, geschikt voor zowel schuine als platte daken. Daarnaast hebben wij ook hoogwaardige accessoires in ons assortiment zoals zonweringen, insectenhorren en rolluiken. Bij Dakvenster.com zijn we toegewijd aan het bieden van uitstekende after-sales service om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn én blijven.

Onze persoonlijke klantenservice

Bij Dakvenster.com geloven we in persoonlijke klantenservice. We luisteren aandachtig naar de behoeften van onze klanten en werken samen met hen om de beste oplossing voor hun project te vinden. We weten dat tijd kostbaar is, dus we leveren onze producten rechtstreeks aan de deur, met onze eigen vrachtwagens en chauffeurs. Zo garanderen we een snelle en betrouwbare levering op elk gewenst moment. Ons deskundige team staat altijd klaar om onze klanten te adviseren en te ondersteunen bij elke stap van het aankoopproces. 

Uiteraard staat onze klantenservice ook voor u klaar na de levering. Heeft u bijvoorbeeld vragen of de werking van het product of wilt u een reserve-onderdeel bestellen? Dan kan dat uiteraard ook. Onze service stopt niet bij de levering.

Contact

We komen graag in contact met onze klanten. Neem daarom gerust contact met ons op voor vragen of meer informatie. Ons team staat klaar om je te helpen.