Menu
 • Levering met eigen logistiek wanneer het u uitkomt
 • Voorraadartikelen de volgende werkdag geleverd
 • Zonder bezorgkosten ophalen in Middenmeer

VELUX Interieurafwerking LSB

De LSB 2000 is voor een dakdikte 17 t/m 43 cm is op aanvraag een VELUX interieurafwerking LSC verkrijgbaar.

Waarom een interieurafwerkingskit toevoegen?

Optimaliseer uw dakraam met de VELUX LSB 2000, ideaal voor ruimtes met hoge vochtigheid zoals badkamers en keukens. Deze PVC afwerking met BBX dampremmende folie garandeert een waterdichte afwerking en is makkelijk te plaatsen voor een strak resultaat.

Verkrijgbaar bij aankoop van een dakraam via onze webshop.

Stijlvolle Afwerking voor VELUX Dakramen

Verfraai uw woning met de LSB interieurafwerking, een onberispelijke trimoplossing voor VELUX dakramen. Met zowel esthetische aantrekkelijkheid als een perfecte match met uw dakbedekking, is onze trim ontworpen voor een snelle en eenvoudige installatie, waardoor u snel de uitstraling van uw ruimte verbetert.

Duurzame PVC Constructie voor Vochtige Omgevingen

De LSB 2000-serie van VELUX is vakkundig vervaardigd uit hoogwaardig PVC, waardoor een afwerking wordt gegarandeerd die bestand is tegen vocht en gemakkelijk te onderhouden is. Ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens, biedt het een veerkrachtig, waterafstotend oppervlak dat het onderhoud vereenvoudigt en vochtindringing weerstaat.

Geïntegreerde Vochtbescherming

Met de VELUX LSB 2000 heeft u het bijkomende voordeel van een BBX dampremmende folie, die standaard bij deze interieurafwerking hoort. Deze barrière is ontworpen om te voorkomen dat vocht de integriteit van uw dakconstructie aantast, waardoor de levensduur verlengd wordt en de integriteit van uw dakvensterinstallatie behouden blijft.

Bundelaankoop met VELUX Dakramen

De LSB interieurafwerking wordt aangeboden als onderdeel van een gecombineerde aankoop met onze VELUX dakramen. Wanneer u uw dakvenster selecteert, kies dan de LSB afwerking die past bij uw dakbedekkingsmateriaal voor een samenhangende en aantrekkelijke dakoplossing.

Belangrijkste voordelen van de VELUX interieurafwerking LSB 2000:

 • De unieke vorm biedt u meer ruimte voor de warmte-isolatie.
 • De dampremmende folie BBX, beschermt uw dak tegen schade door condensatie.
 • De speciale vormen sturen de warmte naar uw ruit om de condensatie en de koudestraling te verminderen.
 • Meer blootstelling aan daglicht dan met een typische aftimmering in doosvorm.
 • Past perfect in uw dakvenster en isolatieproducten van VELUX om een weerbestendige afdichting te vormen.
 • Snelle en gemakkelijke installatie.
 • Volledig gefabriceerd van PVC. Hierdoor is de oppervlakte volledig waterafstotend en eenvoudig te onderhouden.
 • Betere luchtstroom

  De VELUX interieurafwerking LSB zorgt er door zijn speciale vormen voor dat de luchtstroom in de kamer netjes langs het glaselement geleid wordt.

  Toepassingsgebied

  De VELUX interieurafwerking LSB is toepasbaar in een dakhelling van 30 tot 60 graden met een dakdikte van 17 t/m 30 cm.

  Meer isolatie

  De gebogen delen van de aftimmering "boven en onder het VELUX venster" creëren meer ruimte voor de isolatie tussen het venster en het dak.

  Dampremmende folie BBX

  De VELUX interieurafwerkingen zijn uitgerust met een dampremmende folie (BBX) die instaat voor een weerbestendige afdichting en die het dak beschermt tegen condensatie.

  Meer licht

  De interieurafwerking boven het dakraam is horizontaal, terwijl de interieurafwerking onder het dakraam verticaal is, wat een betere blootstelling aan het daglicht oplevert dan een typische aftimmering in doosvorm.

  Snel en eenvoudig

  De VELUX interieurafwerkingen zijn geprefabriceerd om de installatie te vergemakkelijken (geen bijkomende kleine stukken, kleuren of kleefstoffen nodig).