Menu
  • Levering met eigen logistiek wanneer het u uitkomt
  • Voorraadartikelen de volgende werkdag geleverd
  • Zonder bezorgkosten ophalen in Middenmeer

Bonussysteem

Let op: het bonussysteem is alleen van toepassing voor zakelijke klanten.

Met ons bonussysteem kunt u tot wel 3,5% extra korting genereren op al uw bestellingen van dakramen, lichtkoepels, raamdecoratie en accessoires. Om van het bonussysteem gebruik te maken hoeft u alleen een account bij ons aan te maken en u kunt direct profiteren van de extra korting op de toch al scherpe prijzen van Dakvenster.com.

Een account kunt u aanmaken tijdens uw eerste bestelling bij Dakvenster.com, kies dan voor "Nieuwe klant" bij het invullen van uw gegevens.

Een account aanmaken heeft alleen voordelen. Zo hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren, heeft u toegang tot al uw verwerkte en nieuwe orders (order-historie), kunt u zelf een ander bezorgadres invoeren en heeft u direct inzicht in uw reeds opgebouwde bonusomzet en bonusbedrag.

Wat zijn de voordelen van een account?

  • - Niet elke keer uw gegevens invoeren
  • - Toegang tot uw orderhistorie
  • - Gegevens en betaalwijze beheren
  • - Sparen met het bonussysteem
  •  

Hoe werkt het bonussysteem?

Na het aanmaken van een account kunt u, direct na facturering, uw opgebouwde bonus bekijken. Op het totale gefactureerde omzetbedrag (excl. BTW en transportkosten) kunt u een bonus percentage van maximaal 3.5% krijgen, afhankelijk van uw omzet. Zodra u een hogere bonusstaffel bereikt wordt de opgebouwde bonus direct herberekend.

Wij berekenen dit op jaarbasis van 1 januari tot 31 december. U ontvangt de korting na elk kwartaal. De bonus wordt uitgekeerd vanaf een besteding van €5000 (ex BTW en verzendkosten). U hoeft echter niet elk kwartaal minimaal dit bedrag te besteden, de telling voor de bonus wordt berekend over het hele kalenderjaar.

Tussentijds verrekenen met een order is niet mogelijk.

VOORBEELD Dakvenster Bonussysteem bij een omzet van €17.500
Vanaf Tot Bonuspercentage Bedrag Bedrag aan bonus
€0 €5000 0% €5000 €0
€5.000 €15.000 2.5% €10.000 €250
€15.000 €25.000 3% €2.500 €75
25.000 + 3.5%
TOTAAL €17.500 €325