menu
×
Homepage Dakramen Lichtkoepels Daglichtsystemen Raamdecoratie Bedieningssystemen

LuXtra SHR Elektrisch rolluik

LuXtra SHR Elektrisch rolluik

Het Elektrisch bediend rolluik SHR van LuXtra is ook geschikt voor alle oude type VELUX dakramen. Houdt in gesloten toestand tot wel 95% zonnewarmte in de zomermaanden tegen, verhoogt de warmte-isolatie in de winter tot 27% en zorgt ervoor dat omgevingsgeluiden en contactgeluid van regen/hagel minder doordringen. Zelfs wanneer het rolluik gesloten is, houdt u de mogelijkheid om uw VELUX dakraam te openen. Het LuXtra rolluik SHR wordt standaard geleverd met een 230V bedieningssysteem en een simpele 1-kanaals afstandsbediening. Het bijgeleverde bedieningssysteem KUX100 is io-homecontrol compatibel en met andere VELUX domotica te combineren.

Selecteer uw gewenste maat

Om een juiste maat te selecteren heeft u altijd de exacte codering nodig van het dakraam, dit correspondeert te allen tijde met de codering van het raamdecoratieproduct.

U moet in geen geval het dakraam opmeten. De getoonde maten B x H, zijn de inbouwmaten van het dakraam en NIET van het raamdecoratieproduct of van het glaselement.

Materiaal

Voor een gegarandeerde lange levensduur zijn de lamellen van LuXtra rolluiken vervaardigd van sterk, antraciet grijs duurzaam aluminium.

Dessins

LuXtra rolluiken zijn antraciet grijs, net als de aluminium buitenbekleding van het VELUX dakraam.

Combineren

Het LuXtra rolluik SHR wordt met zijn cassette over de bovenkap van het VELUX venster gemonteerd. Het rolluik kan worden gecombineerd met een verduisteringsgordijn en insectenhor.