Menu
 • Levering met eigen logistiek wanneer het u uitkomt
 • Voorraadartikelen de volgende werkdag geleverd
 • Zonder bezorgkosten ophalen in Middenmeer

LuXtra Vlakglas Koepel elektrisch FRE

FRE 0909 B600 NB Elektrisch
90x90 cm Incl. FGT B200 schaal
€ 1.167,13 Incl. 21% BTW
LuXtra vlak glas koepel met isolerende 3-voudige veiligheidsbeglazing, geschikt voor dakhellingen vanaf 5°. Met slecht weer produceren veel platdakramen en lichtkoepels een aanzienlijk lawaai. LuXtra koepels met glas bieden een uitstekende geluiddemping tijdens hevige regen en hagel.
Op Voorraad! Levertijd 1 - 5 werkdagen
Maak uw keuze
LuXtra Vlakglas Koepel elektrisch FRE

Incl. 21% BTW

Kies uw beglazing

 • Bij prijs inbegrepen
  Meer informatie
  Dubbel glas

Incl. 21% BTW

Selecteer uw gewenste uitvoering

 • Bij prijs inbegrepen
  Meer informatie
  Installatiehandleiding FGT

Incl. 21% BTW

Extra producten

 • +€ 205,19
  Meer informatie
  Extra frame verhoging FRC-F

  LuXtra Frame verhoging FRC-F, verhoogt de standaard opstand met 15 cm waardoor een totale hoogte van 30 cm wordt verkregen.

  Standaard zijn LuXtra koepels voorzien van een 15 cm opstand. De FRC-F is een EXTRA frame verhoging die ervoor zorgt dat de standaard opstand hoogte van 15 cm wordt verhoogt naar 30 cm. Deze verhoging wordt in de regel alleen gebruikt bij groendaken, daktuinen, hoge grint- en kiezeldaken of in gebieden met sterke sneeuwval.

 • +€ 43,20
  Meer informatie
  Installatiekit FAF

  LuXtra installatie kit FAF, aluminium profielen om de rand van de dakbedekking mooi weg te werken.

Aantal te bestellen lichtkoepels

€ 1.167,13 Incl. 21% BTW

LuXtra Vlakglas koepel elektrisch

De LuXtra Vlakglas koepel met 3-voudige beglazing, heeft een hoge isolatiewaarde vergeleken met andere lichtkoepels. In plaats van een bolle koepel aan de buitenzijde is de vlakglas lichtkoepel uitgevoerd met een 4 mm zelfreinigend-, gehard vlakglas en daar onder een HR ++ veiligheidsbeglazing, voorzien van een UV-filter. Hierdoor blijft de koepel absoluut vrij van condens. Door deze perfecte isolatie is de LuXtra Vlakglas koepel super stil bij een fikse regen- of hagelbui en dringt er nauwelijks contactgeluid door, tot wel 15 tot 18 dB minder dan huidige standaard lichtkoepel oplossingen. De elektrisch bedienbare LuXtra Vlakglas koepel FRE is voorzien van een geïntegreerde kettingmotor, regensensor en radiografische wandschakelaar.

De LuXtra vlakglas koepel heeft een goed geïsoleerde verstevigde kunststof opstand en is voorzien van een aftimmergroef, hierdoor is de LuXtra vlakglas koepel naadloos aan te sluiten aan het plafond. De hybride opbouw, die met dakhelling van 5° tot 15° dient te worden aangebracht, zorgt er mede voor dat de LuXtra koepel in Nederland tegemoet komt aan de eisen van het BouwBesluit en zijn inbraakwerend zonder toevoeging van extra materialen, zoals een barrièrestang of rekwerk en voldoen aan weerstandsklasse 2.

Installatiehandleiding FRE
Installatiehandleiding FGT