Menu
 • Levering met eigen logistiek wanneer het u uitkomt
 • Voorraadartikelen de volgende werkdag geleverd
 • Zonder bezorgkosten ophalen in Middenmeer

LuXtra Vlakglas Koepel vast FRF

FRF 0909 B600 NB Kunststof wit
90x90 cm Incl. FGT B200 schaal Alleen opstand prijs
€ 340,86 Incl. 21% BTW

LuXtra vlakglas koepel met isolerende 2-voudige veiligheidsbeglazing, geschikt voor dakhellingen vanaf 5°. Met slecht weer produceren veel platdakramen en lichtkoepels een aanzienlijk lawaai. LuXtra koepels met glas bieden een uitstekende geluiddemping tijdens hevige regen en hagel.

 • Prijs is alleen voor de lichtkoepel opstand, wordt bijgewerkt bij selectie van schaal.
 • Lichtkoepel opstanden moeten worden aangeschaft met een schaal, tegen een meerprijs.
 • Op Voorraad! Levertijd 1 - 3 werkdagen
  Maak uw keuze
  LuXtra Vlakglas Koepel vast FRF

  Incl. 21% BTW

  Kies uw beglazing

  • Bij prijs inbegrepen
   Meer informatie
   Dubbel glas
   De B600 dubbele beglazing biedt een effectieve isolatie die helpt om warmteverlies in gebouwen te minimaliseren. Door het verminderen van het energieverbruik draagt het niet alleen bij aan het verlagen van de stookkosten, maar ook aan het verminderen van de milieueffecten.

  Incl. 21% BTW

  Selecteer uw gewenste uitvoering

  • ⚠️ Voor complete installatie heeft u een schaal nodig
  • +€ 315,62
   Meer informatie
   FGT B200
   De platte glaskoepel is voorzien van 4 mm zelfreinigend, gehard vlakglas en daaronder gelegen HR++ veiligheidsglas met UV-filter.

  Incl. 21% BTW

  Extra producten

  • +€ 213,40
   Meer informatie
   FRC-F

   LuXtra Frame verhoging FRC-F, verhoogt de standaard opstand met 15 cm waardoor een totale hoogte van 30 cm wordt verkregen.

   Standaard zijn LuXtra koepels voorzien van een 15 cm opstand. De FRC-F is een EXTRA frame verhoging die ervoor zorgt dat de standaard opstand hoogte van 15 cm wordt verhoogt naar 30 cm. Deze verhoging wordt in de regel alleen gebruikt bij groendaken, daktuinen, hoge grint- en kiezeldaken of in gebieden met sterke sneeuwval.

  • +€ 44,92
   Meer informatie
   FAF

   LuXtra installatie kit FAF, aluminium profielen om de rand van de dakbedekking mooi weg te werken.

  Aantal te bestellen lichtkoepels

  € 340,86 Incl. 21% BTW

  LuXtra Vlakglas koepel vast

  De LuXtra Vlakglas lichtkoepel met 2-voudige beglazing, heeft een hoge isolatiewaarde vergeleken met andere lichtkoepels. In plaats van een bolle koepel aan de buitenzijde is de vlakglas koepel uitgevoerd met een 4 mm zelfreinigend-, gehard vlakglas en daar onder een HR ++ veiligheidsbeglazing, voorzien van een UV-filter. Hierdoor blijft de koepel absoluut vrij van condens. Door deze perfecte isolatie is de LuXtra Vlakglas koepel super stil bij een fikse regen- of hagelbui en dringt er nauwelijks contactgeluid door, tot wel 15 tot 18 dB minder dan huidige standaardoplossingen.

  De LuXtra vlakglas koepel heeft een goed geïsoleerde verstevigde kunststof opstand en is voorzien van een aftimmergroef, hierdoor is de LuXtra vlakglas koepel naadloos aan te sluiten aan het plafond. De hybride opbouw, die met dakhelling van 5° tot 15° dient te worden aangebracht, zorgt er mede voor dat de LuXtra koepel in Nederland tegemoet komt aan de eisen van het BouwBesluit en zijn inbraakwerend zonder toevoeging van extra materialen, zoals een barrièrestang of rekwerk en voldoen aan weerstandsklasse 2.

  Installatiehandleiding FRF

  Installatiehandleiding FGT