menu
×
Homepage Dakramen Lichtkoepels Daglichtsystemen Raamdecoratie Bedieningssystemen

VELUX FMC Elektrisch verduisterend plissé gordijn aluminium zijgeleiding

VELUX FMC Elektrisch verduisterend plissé gordijn aluminium zijgeleiding

Met het elektrisch bediend verduisterend Energie comfort plissé gordijn FMC verhoogt u de isolatie van uw dakraam. Als u het gordijn tijdens de koudere dagen sluit ervaart u minder kou van het dakraam en wordt binnen het comfort verhoogd. De FMC kunt u direct, zonder extra bedieningssysteem, op VELUX INTEGRA dakramen aansluiten. Gaat u de FMC op een handbediend dakraam plaatsen, dan heeft u tevens een elektrisch bedieningssysteem en een kabelset nodig om het elektrisch gordijn aan te sturen.

Dit plisségordijn is voorzien van een aluminium zijgeleiding maar is ook verkrijgbaar met een wiite zijgeleiding.

Als gevolg van een wereldwijd tekort aan chips en vertragingen tijdens de productie, zijn de elektrische en op zonne-energie werkende raamdecoratie en accessoires op dit moment niet verkrijgbaar.

Selecteer uw gewenste maat

Materiaal

Het VELUX FMC elektrisch bediend Energie comfort plissé gordijn is een dubbel plissé gordijn, gemaakt van vuilafstotend materiaal met aan de binnenzijde een isolerende en verduisterende aluminium coating waardoor het gordijn tot wel 34% warmte-isolerend is in de winter.

Dessins

Het VELUX Energie comfort plissé gordijn is leverbaar in 16 kleuren.

Combineren

Dit VELUX verduisterend Energie comfort plissé gordijn is uitstekend te combineren met een VELUX insectenhor. Voor bescherming tegen de warmte, adviseren wij om een buitenzonwering of rolluik bij te plaatsen, deze kunnen de warmte tot wel 90% reduceren.