menu
×
Homepage Dakramen Lichtkoepels Daglichtsystemen Raamdecoratie Bedieningssystemen

VELUX FML Elektrisch plissé gordijn aluminium zijgeleiding

VELUX FML Elektrisch plissé gordijn aluminium zijgeleiding

Dit VELUX elektrisch lichtdoorlatend plissé gordijn tempert de lichtinval en kan in iedere gewenste stand worden gezet. De ideale oplossing om het felle zonlicht tegen te houden en toch een bepaalde lichtinval te behouden. De FML kunt u direct, zonder extra bedieningssysteem, op VELUX INTEGRA dakramen aansluiten. Gaat u de FML op een handbediend dakraam plaatsen, dan heeft u tevens een elektrisch bedieningssysteem en een kabelset nodig om het elektrisch gordijn aan te sturen.

Dit plissé gordijn is voorzien van een aluminium zijgeleiding maar is ook verkrijgbaar met witte zijgeleiding.

Als gevolg van een wereldwijd tekort aan chips en vertragingen tijdens de productie, zijn de elektrische en op zonne-energie werkende raamdecoratie en accessoires op dit moment niet verkrijgbaar.

Selecteer uw gewenste maat

Materiaal

Het VELUX plissé gordijn is gemaakt van lichtdoorlatend, vuilafstotend materiaal. De gordijnen bieden elegant en zacht daglicht voor decoratieve patronen van daglicht en schaduw.

Dessins

De VELUX FML is leverbaar in 16 kleuren/dessins.

Combineren

Dit VELUX plissé gordijn is uitstekend te combineren met een VELUX insectenhor. Voor bescherming tegen de warmte, adviseren wij om een buitenzonwering of rolluik bij te plaatsen, deze kunnen de warmte tot wel 90% reduceren.