Menu
  • Levering met eigen logistiek wanneer het u uitkomt
  • Voorraadartikelen de volgende werkdag geleverd
  • Zonder bezorgkosten ophalen in Middenmeer

VELUX SML Elektrische rolluik

VELUX SML Elektrisch rolluik

Het VELUX Elektrisch bediend rolluik SML op netstroom houdt in gesloten toestand tot wel 95% zonnewarmte in de zomermaanden tegen, verhoogt de warmte-isolatie in de winter tot 27% en zorgt ervoor dat omgevingsgeluiden en contactgeluid van regen/hagel minder doordringen. Het VELUX rolluik SML kunt u direct, zonder extra bedieningssysteem, op VELUX elektrische dakramen aansluiten. Zelfs wanneer het rolluik gesloten is, houdt u de mogelijkheid om het VELUX dakraam open te zetten.

Gaat u het rolluik SML op een handbediend dakraam plaatsen, dan heeft u tevens een elektrisch bedieningssysteem nodig om het elektrische rolluik aan te sturen.

Download: VELUX SML Elektrisch INTEGRA rolluik

Selecteer uw gewenste maat (breedte x hoogte)

Materiaal
Voor een gegarandeerde lange levensduur zijn de lamellen van VELUX rolluiken vervaardigd van sterk, antraciet grijs duurzaam aluminium.

Dessins
VELUX rolluiken zijn antraciet grijs net als de aluminium buitenbekleding van het dakvenster.

Combineren
Het VELUX rolluik SML/SSL wordt met zijn cassette over de bovenkap van het venster gemonteerd. Wanneer u meerdere dakramen boven elkaar wilt gaan koppelen dan dient u de koppelafstand te vergroten tot 25 cm. De SML/SSL kan altijd nog worden gecombineerd met VELUX raamdecoratie of insectenhor.