menu
×
Homepage Dakramen Lichtkoepels Daglichtsystemen Raamdecoratie Bedieningssystemen

VELUX SML Elektrisch INTEGRA rolluik

VELUX SML Elektrisch INTEGRA rolluik

Het VELUX Elektrisch bediend INTEGRA rolluik SML op netstroom houdt in gesloten toestand tot wel 95% zonnewarmte in de zomermaanden tegen, verhoogt de warmte-isolatie in de winter tot 27% en zorgt ervoor dat omgevingsgeluiden en contactgeluid van regen/hagel minder doordringen. Het VELUX rolluik SML kunt u direct, zonder extra bedieningssysteem, op VELUX INTEGRA dakramen aansluiten. Zelfs wanneer het rolluik gesloten is, houdt u de mogelijkheid om het VELUX dakraam open te zetten.

Gaat u het rolluik SML op een handbediend dakraam plaatsen, dan heeft u tevens een elektrisch bedieningssysteem nodig om het elektrische rolluik aan te sturen.

Selecteer uw gewenste maat

Materiaal

Voor een gegarandeerde lange levensduur zijn de lamellen van VELUX rolluiken vervaardigd van sterk, antraciet grijs duurzaam aluminium.

Dessins

VELUX rolluiken zijn antraciet grijs net als de aluminium buitenbekleding van het dakvenster.

Combineren

Het VELUX rolluik SML wordt met zijn cassette over de bovenkap van het venster gemonteerd. Wanneer u meerdere dakramen boven elkaar wilt gaan koppelen dan dient u de koppelafstand te vergroten tot 25 cm. De SML kan altijd nog worden gecombineerd met VELUX raamdecoratie of insectenhor.