menu
×
Homepage Dakramen Lichtkoepels Daglichtsystemen Raamdecoratie Bedieningssystemen

VELUX SSL Solar rolluik

VELUX SSL Solar rolluik

Draadloos elektrisch bediend rolluik SSL op zonne-energie incl. afstandsbediening houdt in gesloten toestand tot wel 95% zonnewarmte tegen, verhoogd de warmte-isolatie in de winter tot 27% en zorgt ervoor dat omgevingsgeluiden en contactgeluid van regen/hagel minder doordringen. Het rolluik SSL wordt gevoed door een accu, deze wordt zelfs opgeladen als de zon niet schijnt. Het rolluik kan geheel van binnenuit gemonteerd worden zonder extra bedrading aan te leggen. Zelfs wanneer het rolluik gesloten is, houdt u de mogelijkheid om het VELUX dakraam open te zetten.

Selecteer uw gewenste maat

Materiaal

Voor een gegarandeerde lange levensduur zijn de lamellen van VELUX rolluiken vervaardigd van sterk, antraciet grijs duurzaam aluminium .

Dessins

VELUX rolluiken zijn antraciet grijs net als de aluminium buitenbekleding van het dakvenster.

Combineren

Het VELUX rolluik SSL wordt met zijn cassette over de bovenkap van het venster gemonteerd. Wanneer u meerdere dakramen boven elkaar wilt gaan koppelen dan dient u de koppelafstand te vergroten tot 25 cm. De SSL kan altijd nog worden gecombineerd met VELUX raamdecoratie of insectenhor.

Let op!

Niet geschikt voor montage op een VELUX SOLAR dakraam, smaller dan 78 cm. Voor montage op een oude generatie VELUX SOLAR dakraam breder dan 78 cm, heeft u altijd een adapterplaat ZOZ 213 nodig.